Sværdet i stenen som børneteater

Louise Schouw Teaters version af Sværdet i stenen er en fortælling om to børns venskab – og det fanger helt sikkert målgruppen bedre end en historie om magtkampe og kærlighed.

»Excalibur! Excalibur!« lyder omkvædet på sangen, der både synges i starten af Lisbeth Kjærulff som Søens dronning, og igen i slutningen af alle fire skuespillere i den musikalske børneforestilling Sværdet i stenen, som turnerer landet over med Louise Schouw Teater.

Musikken til forestillingen er skabt af Sigurd Barrett, og der er flere ægte Barrett-ørehængere iblandt, som måske ikke vil gå over i musikhistorien, men alligevel understreger den dramatiske fortælling ganske godt.

Du kan læse hele min anmeldelse i Information.

sværdet i stenen louise schouw teater anmeldelse information
Foto: Mike Reuter

Sværdet i stenen
Dramatiker: Gunvor Reynberg. Instruktør: Louise Schouw. Scenograf: Niels Secher. Lys: Kristian Specht. Koreograf: Rebekka Lund. Musik: Sigurd Barrett. Med: Lisbeth Kjærulff, Asbjørn Agger, Marianne Bøgelund og Morten Bo Koch.

På turné til 2. november.

Du kan læse mere her.