111 steder for børn i København som du skal se

111 steder for børn i københavn som du skal se
[Anmeldereksemplar] 

111 steder-serien er en virkelig fin, alternativ serie af guidebøger. Og en af de nyere skud på stammen er den børnevenlige 111 steder for børn i København som du skal se.

111 steder for børn i København som du skal se fik jeg tilsendt sidste vinter og tænkte, at den ville være oplagt til en post før sommerferien. Men så kom corona. Og der er stadig intet, der er normalt.

Men måske er det faktisk alligevel ikke så tosset at læse lidt om alle de spændende steder, man kan tage sine børn med hen i København. For der er jo nogle af dem, der også fungerer fint til trods for corona. Og om ikke andet, så kan man jo drømme om det, man skal lave i fremtiden.

Bogen er som de andre titler i 111 steder-serien super fin og overskuelig. De tre forfattere har udvalgt 111 meget forskellige steder i København, som har det børnevenlige aspekt til fælles. Fra spisesteder og butikker, der tilfredsstiller den søde tand, til mere traditionelle udflugtsmål som Frilandsmuseet og Christiania. Men der er også bud på mere tidsbestemte oplevelser som Københavns Middelaldermarked og Sakura festivalen, der hylder japansk kultur i Langelinie Park. 

Uanset om dine børn er til kreative udfoldelser, vilde, fysiske forlystelser eller bare café-hygge med en lækker milkshake, så finder du sikkert noget, der kan bruges. Bagerst i bogen er sider med kort, hvor man får godt overblik over stedernes placering ift hinanden. Det er ret væsentligt hvis man fx planlægger en endagstur til hovedstaden. 

Vibe Skytte, Simon Kratholm Ankjærgaard og Tina Røssel: 111 steder for børn i København som du skal se
Udgivet af forlaget Frydenlund december 2019

Du kan læse mere om bogen her.