Lad os redde verden – et skridt ad gangen

lad os redde verden carlsen kulturmor anmeldelse
[Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget] 

Inspireret af lørdagens MPG-vinder Liva med klimasangen Ingen plan B, er det oplagt at nævne bogen Lad os redde verden.

Jeg har skrevet lidt om den her på Instagram:

View this post on Instagram

𝔸𝕟𝕞𝕖𝕝𝕕𝕖𝕣𝕖𝕜𝕤𝕖𝕞𝕡𝕝𝕒𝕣 /// Klimaforandringer og fokus på miljøet er noget, som interesserer de fleste børn i dag. Heldigvis. Tak til Greta Thunberg for at være forbillede for mange andre børn. En effekt, der temmelig sikkert også influerede på gårsdagens MGP-vinder, der sang om at passe på kloden. Mangler du inspiration, så har forlaget Carlsen udgivet en bog med den ambitiøse titel 'Lad os redde verden – 50 sjove og nemme ting, du kan gøre for miljøet'. Det er en blandet landhandel, der handler om alt fra affaldssortering og -opsamling til mådehold og aktivisme. Der er forslag til mere motion og færre bilture, til at tage mere tøj på for at spare på opvarmningen i hjemmet og til at vælge tøj uden glimmer, som består af mikroplast. Selvom undertitlen siger 'nemme', så vil det nok være de færreste børn (og voksne), der bare lige kan efterleve det hele. Men.bogen er fin til at sætte fokus på de mange ting i hverdagen, der potentielt kan gøre en forskel. Og al forandring er vel godt, så.et skridt ad gangen i den rigtige retning gør også en forskel. Bogen, der er skrevet af Isabel Thomas og gennemillustreret af Alex Paterson, er et anmeldereksemplar fra @forlagetcarlsen #ladosreddeverden #isabelthomas #carlsen #børnebogsnak #bogsnak #boganbefaling #bøgertilbørn #børnebog #kulturmor #klimatosse #tænkpåmiljøet #sponsoreret

A post shared by TRINE WØLDICHE (@kulturmor) on

Isabel Thomas: Lad os redde verden
Udgivet af Forlaget Carlsen 13. juni 2019

Du kan læse mere om bogen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *