Champions / Mass Effect – dobbeltprogram fra HimHerAndIt

Champions mass effect bora bora himherandit anmeldelse

Champions og Mass Effect er titlerne på de to nye forestillinger fra performancekompagniet Himherandit Productions. To meget forskellige og næsten for kontrastfulde oplevelser til at indgå i samme program.

Billedet herover er fra Champions (foto: Christoffer Brekne). Den korte fortælling er, at Champions er en meget personlig og rørende performanceinstallation om at være homoseksuel og ikke anerkendt af sin familie. Mass Effect derimod er et underholdende konditionsshow med masser af nøgenhed men ikke så klare budskaber.

Du kan læse hele min anmeldelse lige her på Iscene.

Champions mass effect bora bora himherandit anmeldelse
Mass Effect. Foto: Allan Hogholm

Champions
Iscenesættelse: Andreas Constantinou. Video design: Christoffer Brekne. Lys: Jeppe Cohrt og Christoffer Brekne. Lyd: Jeppe Cohrt. Medvirkende: Andreas Constantinou, Aris Papadopoulos og Jesper Holm Hermansen.

Mass Effect
Koreograf: Andreas Constantinou. Lys og lyd: Jeppe Cohrt. Med: Aris Papadopoulos, Aline Sánchez, Kim Amankwaa, Björn Vårsjö, Theo Marion, Paola Drera og Elise Ludinard.

Vil du vide mere om forestillingerne, findes det her.