Juleevangeliet – the musical

juleevangeliet randers sigurd barrett

Sigurd Barrett har med Juleevangeliet – the musical på Randers Egnsteater fået sin debut som dramatiker.

Desværre er forestillingen til trods for svingende musik en noget ambivalent oplevelse. Især trukket ned af en tekst, der består af plat onkelhumor og en ufokuseret fortælling. Og det i en forestilling, der er henvendt til børn fra 5 år.

Du kan læse hele min anmeldelse lige her på Iscene.

juleevangeliet randers sigurd barrett
Foto: Martin Gundesen

Juleevangeliet – the musical
Tekst og musik: Sigurd Barrett. Instruktør: Louise Schouw. Scenograf: Niels Secher. Koreograf: Rebekka Lund. Lys: Mia Jandje Willet. Musikere: Jacob Venndt og Tom Lindby. Medvirkende: Lisbeth Knopper, Allan Helge Jensen,
Sofie Alhøj og Caspar Juel Berg.

Spiller på Randers Egnsteater til 21. december.

Du kan læse mere om forestillingen her.