Fanny og Alexander på Aalborg Teater er forrygende

fanny og alexander aalborg teater

Filmen Fanny og Alexander vandt en række Oscars og var nomineret til endnu flere, da Ingmar Bergman skabte den i begyndelsen af 1980’erne.

Det kan altså synes som en vanskelig opgave at give sig i lag med for et teater. Men ikke desto mindre har Egill Pálsson på Aalborg Teater skabt en dynamisk og særdeles levende iscenesættelse af filmens teatralske fortælling.

Teaterversionen er en forrygende oplevelse med et velafbalanceret miks af drama, komik og velopbygget storytelling. Der er glimrende skuespilpræstationer, en effektfuld scenografi og en god balance mellem det mørke og det morsomme.

Jeg var faktisk bare meget begejstret for Egill Pálssons iscenesættelse på Aalborg Teater.

Abonnenter kan læse mere i min anmeldelse i Information her.

fanny og alexander aalborg teater
Foto: Allan Toft

Fanny og Alexander
Instruktør: Egill Pálsson. Scenograf: Martin Eriksson. Koreograf: Kasper Ravnhøj. Musiker: Klaus Risager. Lys: Mia J. Willett. Lyd: Aske Bergenhammer Hoeg. Med: Gustav Dyekjær Giese, Nanna Skaarup Voss,  Bolette Nørregaard Bang, Annika Johannesen, Jørgen W. Larsen, Steffen Berenthz Eriksen, Marcus Gad Johansen, Marie Knudsen Fogh, Jacob Moth-Poulsen, Camilla Gjelstrup, Martin Ringmose, Ena Spottag, Ferdinand Falsen Hiis.

Spiller på Aalborg Teater til 5. oktober.

Hvis du vil vide mere, så hop over på teatrets side her.

Vil du læse mine omtaler af andre forestillinger på Aalborg Teater, finder du dem her.