Totte og Lotte – 50 års jubilæum

[Bøgerne er anmeldereksemplarer fra Carlsen]

I år har Gunilla Woldes billedbøger om børnene Totte og Lotte intet mindre end 50 års jubilæum.

Det har jeg skrevet ganske kort om her:

View this post on Instagram

° 𝔸𝕟𝕞𝕖𝕝𝕕𝕖𝕣𝕖𝕜𝕤𝕖𝕞𝕡𝕝𝕒𝕣𝕖𝕣 ° Søndag og regnvejr rimer godt på hygge i sofaen med højtlæsning. I hvert fald for familiens yngre børn. Og så er Totte og Lotte som regel et sikkert valg hos de fleste. Selvom jeg ofte kommer med alternative forslag til andre bøger i samme målgruppe, så er det jo bestemt ikke fordi, jeg ikke holder af Gunilla Woldes historier. For de holder fuldt ud. I år har bøgerne faktisk 50 års jubilæum. 50 år og still going strong! Og i den anledning er der udgivet to 4-i-1-udgaver. En med fire historier om Lotte, og en med fire historier om Totte. I sidstnævnte findes bl.a. min egen favorit fra da jeg var barn: Totte bager. Og jeg synes stadig, den er god. Så pt. glæder jeg mig ret meget til at få besøg af små poder, som jeg kan læse den højt for. Nu hvor mine egne børn (desværre) er blevet alt for store. Ellers er de nye også oplagte barselsgaver. Eller måske hvis du er i gang med 1000 bøger før skolestart ❤️ De to andre bøger er nye. Sammenklip af forskellige historier, som desværre bærer præg af netop det. Bøgerne er anmeldereksemplarer fra @forlagetcarlsen #totteoglotte #gunillawolde #carlsen #børnebogsnak #bogsnak #boganbefaling #højtlæsning #læseglæde #bøgertilbørn #klassiker #børnebog #1000bøger #kulturmor #sponsoreret

A post shared by 𝗧𝗿𝗶𝗻𝗲 𝗪ø𝗹𝗱𝗶𝗰𝗵𝗲 – 𝗸𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗺𝗼𝗿.𝗱𝗸 (@kulturmor) on

Søger du efter alternativer til højtlæsning, fordi du kan bøgerne om Totte og Lotte udenad, så tjek tagget med højtlæsning her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *