Flashdance – the musical

flashdance iscene anmeldelse musical

Lørdag aften i Musikhuset i Aarhus bød One And Only Musical Teater publikum inden for til Danmarkspremieren på Flashdance – the musical. Desværre byder forestillingen, der er instrueret af svenske Philip Zandén, på en noget tvivlsom kvalitet og en utroligt ringe lyd.

Forestillingen skydes i gang i et hæsblæsende tempo med blinkende lys og volumenknappen skruet op på max. Men det tager hurtigt overhånd og opsætningen kommer mestendels til at fremstå rodet og ufokuseret.

Du kan læse hele min anmeldelse på Iscene lige her.

Flashdance – the musical
One And Only Musical Teater. Instruktør: Philip Zandén. Koreograf: Timm Zimmermann. Scenograf: Benjamin la Cour. Med: Sicilia Gadborg, Silas Holst m.fl.
Spiller i Musikhuset Aarhus til 12. maj 2019, og i Operaen København 5. juli – 3. august 2019.

Du kan finde mere info om forestillingen her.