Aprilfestival til små og store

aprilfestival børneteater kulturmor aarhus

Ja, vi er stadig kun i gang med marts, men somme tider må man gerne tage glæderne på forskud. Og Aprilfestival er så afgjort en begivenhed, som jeg glæder mig til!

Gratis teaterfestival

Aprilfestival er det største arrangement i Danmark med scenekunst for børn og unge. Men det er faktisk også verdens største børneteaterfestival. Intet mindre.

Det mest fantastiske er, at alle kan komme og opleve teater. For billetterne koster ingenting, så der er ingen undskyldning for ikke at lade selv de mindste børn komme med.

Festivalen turnerer rundt i landet til et nyt sted hvert år, og har gjort det siden første festival i Herning i 1971. I  år afholdes Aprilfestival på forskellige lokationer i Syddjurs Kommune. Dejligt tæt på Aarhus og mit hjem.

Masser af teater til alle

Til Aprilfestival kan du i år opleve over 150 teaterforestillinger for børn og unge i perioden fra 15.-22. april.
Det er ganske gratis. Du skal blot booke billetter på forhånd. Hvilket du kan gøre fra den 10. april.

Programmet byder på forestillinger til alle aldersgrupper. Fra spædbørn og op. Alle kan finde noget, der passer lige netop til deres alder – og temperament.

Så sørg for at komme afsted. Det er bedre at få set blot en enkelt forestilling end slet ingen. Jeg vil dog anbefale, at du kigger programmet igennem i god tid før billetsalget åbner, for der er mange tilbud, tidspunkter og steder at vælge imellem.

Du finder hele programmet for Aprilfestival her.