Krimimessen 2017: Turen går til Horsens

Det er den tid på året. Forår, javist. Men også tid til Krimimessen i Horsens. I år er det den kommende weekend; den 1. og 2. april.

Spontane oplevelser

Selvom jeg egentlig på langt de fleste områder er et et meget struktureret menneske, så er jeg ikke super god til at planlægge Krimimessen på forhånd.

Altså jeg kigger altid programmet igennem og ser, hvilke interviews etc., jeg gerne vil høre. Men så snart jeg træder ind på Fængslets grund, glemmer jeg alle de gode intentioner.

Der er SÅ mange spændende interviews og foredrag. Men der er også så mange glade krimifans, bognørder og andet godtfolk til stede, som man nemt lige kan falde i snak med. Så jeg har for længst droppet de forudplanlagte ture. Jeg hører det, jeg når at høre.

Kig forbi Rød Scene søndag

Til gengæld har jeg så de seneste år tit hørt nogle forfattere, som jeg ikke kendte til på forhånd. Og derved opdaget nye læsemuligheder, netop fordi jeg lige tilfældigvis stod ved den scene på det tidspunkt. Det kan også anbefales.

De sidste to år har jeg taget en frivillig tjans på Krimimessen. Intet at regne mod den kæmpe indsats, som alle folkene bag messen leverer i mange måneder inden. Men lidt har jo også ret. Så i år kan du finde mig ved Rød Scene søndag formiddag.

Og resten af tiden. Tja…. Der hører jeg et eller andet fra en eller anden et sted i Fængslet.

Så afsted til Horsens. Og god fornøjelse til alle på Krimimessen!

Programmet for årets krimimesse kan du se her.