Bogmesse uden forberedelser

Bogforum logo - kulturmorI år skal jeg en tur forbi BogForum. Det er efterhånden en del år siden jeg sidst besøgte messen. Eller faktisk var jeg på arbejde og passede standen for det forlag, jeg arbejdede for på daværende tidspunkt.

Det var før messen flyttede fra Forum til Bella Center. Dengang var det alt for tæt for min smag. Alt for mange mennesker på alt for lidt plads. Så jeg er lidt spændt på at se, om den følelse har ændret sig nu i de nye omgivelser.

I år har jeg slet ingen fastlagt rolle og det er befriende. Jeg kan bare være der, iagttage, opleve og så tage hjem, når jeg er mættet.

Jeg skal altså intet forberede. Bare glæde mig og forhåbentligt få øjenene op for nye forfattere eller bøger, som vil være et bekendtskab værd.

Personligt glæder jeg mig især til at kigge på nyheder i børne- og ungdomsafdelingen. Jeg er vild med velskreven ungdomslitteratur og finurlige børnebøger. Og heldigvis deler mine børn indtil videre min begejstring.

Jeg har stadig ikke helt besluttet, om jeg tager børnene med eller om jeg vil have tid for mig selv. Men det kunne jo være oplagt at tage dem med, så de kunne se alle bøgerne og også opleve BørneBogForum, som lyder ret fint.

Der er jo tid endnu. BogForum begynder først på fredag. Og jeg sidder jo stadig i Aarhus.

Hvad skal du opleve på årets BogForum?
Eller hvad ville du gerne have oplevet, hvis du skulle derhen?

Kh. Trine