Verdensfrelserinden

Verdensfrelserinden, Sort/Hvid, Teater Momentum og The Nielsen Movement. Foto: Emilia Therese

Madame Nielsen er tilbage på scenen i Verdensfrelserinden. Hun vil redde os alle – og den verden, vi lever i. Christian Lollike har instrueret en publikumsinddragende performance med et velfungerende musikalsk islæt.

Instruktør Christian Lollike og totalperformer Madame Nielsen udgør et interessant partnerskab, der nok altid vil dele vandene. Tænk bare på Black Madonna i 2018, der høstede fra 1-6 stjerner fra anmelderne. 

Du kan læse min anmeldelse på ISCENE.

Verdensfrelserinden, Sort/Hvid, Teater Momentum og The Nielsen Movement. Foto: Emilia Therese
Foto: Emilia Therese

Verdensfrelserinden
Samproduktion mellem The Nielsen Movement, Sort/Hvid og Teater Momentum. Koncept: Madame Nielsen og Christian Lollike. Iscenesættelse: Christian Lollike. Scenograf: Mie Riis. Lysdesign: Morten Kolbak. Lyddesign: Mads Emil Nielsen. Medvirkende: Madame Nielsen og Halvcirkel (Pernille Kristiansen, Bettina Marie Ezaki, Mika Persdotter og Nicole Hogstrand).

Spiller 20. – 22. maj 2021 på Aarhus Teater, 15. – 19. juni 2021 på Teater S/H og 7. – 9. september 2021 på Teater Momentum.

Læs mere her.