Dr. Möllers Musikalske Medicin Show

dr. Møllers musikalske musikshow

Scenografi og kostumer er i top i Kamilla Bach Mortensens iscenesættelse af Dr. Möllers Musikalske Medicin Show på Kolding Egnsteater, mens resten lader lidt tilbage at ønske.

Et strejf af det vilde vesten er rykket ind på Kolding Egnsteater i Kamilla Bach Mortensens iscenesættelse af Dr. Möllers Musikalske Medicin Show. Jens Svane Boutrup står bag historien om en old school kvaksalver, der sammen med sit kompagni rejser omkring for at sælge sin mirakelmikstur – »medicinen, der kurerer alt«. Publikum er de heldige udvalgte, der nu har chancen for at blive helbredt for alle vores dårligdomme.

Læs hele anmeldelsen på JP.dk

Idé: Sophie Lauring & Jens Svane Boutrup. Dramatiker: Jens Svane Boutrup. Instruktør: Kamilla Bach Mortensen. Scenograf: Vibeke Valeur. Koreograf: Peter Friis. Lysdesign: Morten Dorvin. Lyddesign: Anders Storm. Foto: Karoline Lieberkind.

Medvirkende: Lars Junggren, Betty Glosted, Emma van der Vleuten Busk, Ole Håndsbæk Christensen, Sune Skuldbøl Vraa og Jens Vestermark.