Om kulturmor

Trine wøldiche kulturmor.dk kulturanmelder

Kulturmor.dk er en blog om kulturelle tilbud, om glæden ved den gode oplevelse og et sted, hvor du kan hente inspiration til dig og din familie. Bloggen er drevet af kulturforbruger og -entusiast Trine Wøldiche.

Omdrejningspunktet er litteratur og scenekunst for både børn og voksne. Men der vil også kunne poppe lidt andet relevant ind imellem.

Det er dog bøger og teater, som er sat i højsædet her. Du kan finde inspiration til både højtlæsning og til din egen næste læseoplevelse. Der vil være generelle betragtninger om scenekunst og omtaler af konkrete, aktuelle forestillinger.
Klik på menuerne for at læse mere. Eller find de nyeste indlæg på forsiden.

Du vil finde omtaler af nyt og gammelt. Og for scenekunstens vedkommende, er det jo for sent, når spilleperioden er ovre, men ift. bøger, så ældes de jo aldrig rigtigt, hvis bare de er gode.

Dyk ned, spring ud og kom meget gerne med input om dine egne gode oplevelser i bøgernes eller teatrets magiske verden.

God fornøjelse!

Baggrund

Jeg er uddannet i Moderne kultur og kulturformidling samt dramaturgi og litteraturvidenskab. Mit hjerte banker for de gode historier, de veldrejede børnebøger, musikalske teateroplevelser og teaterforestillinger, der får mig til at glemme verden omkring mig.

Jeg skriver teateranmeldelser til Information og Iscene, er mor til to og var desuden i knap 10 år teater- og litteraturanmelder på KultuNaut.

Om indholdet på bloggen

Jeg skriver blogindlæg om bøger og teater, som jeg finder interessant og gerne vil anbefale til andre.

Jeg skriver altid det, jeg mener.
Grundlæggende forsøger jeg altid at finde en positiv vinkling. For bag ethvert værk, står der jo mennesker af kød og blod, som har følelser ligesom alle andre.

Uanset om jeg selv har købt og betalt mine teaterbilletter, om jeg har fået dem i gave eller om teatret har inviteret mig, så skriver jeg det om forestillingen, som jeg mener.

Uanset om jeg skriver om en gammel bog, der har stået i min bogreol i årevis, om bogen er lånt på mit lokale bibliotek eller om jeg har fået den tilsendt gratis, så skriver jeg kun om netop dén på min blog, hvis jeg mener, den er interessant.
Det vil desuden altid fremgå af mit indlæg, hvis jeg har fået bogen som presseeksemplar fra forlaget.

Og som sagt; jeg skriver kun det, jeg mener.

Hvis du vil følge med i, hvad jeg læser lige nu, så klik ind forbi Goodreads og se min læseliste.

Sponsorerede indlæg?

Jvf. den nye markedsføringslov, der trådte i kraft pr. 1. juli 2017, skal alle bloggere gøre det tydeligt, om der er tale om et sponsoreret indlæg.

Med sponsoreret indlæg menes, at bloggeren har modtaget enten bog eller billet gratis af forlag eller teater.

Hvis det er tilfældet, vil jeg skrive det direkte i mit blogindlæg. Står der ikke noget om, hvor billetter eller bøger er fra, så har enten selv købt dem eller lånt dem på biblioteket (gælder selvfølgelig kun bøger).

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at spørge.