I krydset får de ny sofa – Hotel Pro Forma

i krydset får de ny sofa hotel pro forma

Hotel Pro Formas skuespil I krydset får de ny sofa er en fysisk, sanselig forlængelse af Helle Helles sproglige univers.

Lysende lameller hænger i lige rækker bagerst i det sorte scenerum på Aalborg Teater. Mod venstre side går rækkerne i opløsning og bliver ujævne, efterhånden som de kommer tættere på publikumspladserne. Kontrasten mellem det dybsorte mørke og de smalle lodrette streger med skærende hvidt lys er markant.

Kunstnerkollektivet Vertigo, der består af Frederik Hilmer Svanholm, Vibeke Bertelsen og Mikkel Meyer, står sammen med iscenesætterne Kirsten Dehlholm og Marie Dahl bag scenedesignet til Hotel Pro Formas nye forestilling I krydset får de ny sofa, som er skabt i koproduktion med Aalborg Teater og i samarbejde med Aveny-T.

Tekst: Helle Helle. Iscenesættelse: Kirsten Dehlholm og Marie Dahl. Scenografi: Vertigo, Kirsten Dehlholm, Marie Dahl. Medvirkende: Rosalinde Mynster.