Jeg er mig – Team Teatret

jeg er mig team teatret

Jeg er mig handler om ungdommelig identitetssøgen. Men Rasmus Krone Andersens tekst bygger på bagklogskabens klare lys og ender med at lande mellem to stole.

På scenen i Rebekka Bentzens gymnastiksalsscenografi ses skuespillerne fra Team Teatrets ensemble: Marie Vestergård Jacobsen, Line Vejgaard Kjær og Stig Reggelsen Skjold. Med plastickrus i hænderne, spidse festhatte på hovederne, let sammensunkne kropsholdninger og utilpasse, flakkende blikke står de alle tre på gulvet med afstand mellem sig. Farverigt diskolys i Jari Matsis lysdesign blinker i takt med Nanna-Karina Schleimanns musikalske lydbillede.

Læs hele anmeldelsen på JP.dk

Tekst: Rasmus Krone Andersen. Iscenesættelse: Caroline McSweeney. Scenografi: Rebekka Bentzen. Lys: Jari Matsi. Lyd: Nanna-Karina Schleimann.

Medvirkende: Marie Vestergård Jacobsen, Line Vejgaard Kjær og Stig Reggelsen Skjold.

Spiller på Team Teatret til 8. april samt på Aprilfestival i Esbjerg den 2. april 2022.