Vil du gemmes eller glemmes

vil du gemmes eller glemmes gruppe 38

Vil du gemmes eller glemmes er titlen på en tankevækkende forestilling for børn og voksne på Teatret Gruppe 38. I selskab med Lars Dammark fra Teater O sætter Bodil Alling fokus på de mange uundgåelige forandringer i livet.

“Først var der ingenting, men nu er der noget”. Sætningen fra forestillingen rammer meget fint essensen af Teatret Gruppe 38 og Teater Os fællesproduktion Vil du gemmes eller glemmes.

Du kan læse min anmeldelse på ISCENE.

vil du gemmes eller glemmes gruppe 38
Foto: Olivier Guillemain

Medvirkende og dramatikere: Lars Dammark og Bodil Alling. Musik: Frédéric Chopin og Søren Søndberg. Lyddesign: Søren Søndberg. Visuelt design: Oliver Guillemain. Produceret af Teatret Gruppe 38 og Teater O i samarbejde med Catherine Poher, Oliver Guillemain og Paolo Cardona. For voksne og børn fra 9 år.

Spiller på Teatret Gruppe 38 til 20. maj 2021.

Læs mere her.