History of Sexuality

history of sexuality kassandra production

Det går ikke stille for sig, når performerne Annika B. Lewis og Andreas Constantinou deler deres individuelle oplevelser med sex. History of Sexuality består af fysiske krumspring, sære udklædninger og udpenslende monologer afspillet fra mobiltelefoner.

»This is my sex. This is my body«.

Ordene lyder gennem højttalerne i en kaotisk blanding af Annika B. Lewis og Andreas Constantinous stemmer, der måske nok siger det samme, men ikke på noget tidspunkt på samme tid. De to performancekunstnere er det meste af den time, som History of Sexuality varer, i bevægelse og i konstant forandring med utallige kostumeskift. 

Hele min anmeldelse kan læses i Information.

Af og med: Annika B. Lewis og Andreas Constantinou. Scenografi og kostumer: Åsa Lieberath og Jeppe Cohrt. Lys: Jeppe Cohrt. Special guest: Jakub Wieczorek. Produceret af Kassandra Production i samarbejde med Bora Bora, The Genderhouse Queer Arts Festival og Teater Får302. Spiller på Bora Bora under Genderhouse Festival og igen på Teater Får302 i januar 2022.