Hjørring Revyen 2021

hjørring revyen 2021

Hjørring Revyen 2021 byder på stærke sangpræstationer, velkendte karakterer og sjove sketches i en særdeles underholdende og lidt ufarlig revy.

Det er et stærkt hold, revydirektør Henrik Baloo Andersen har fået samlet til årets revy i Hjørring. Stort set identisk med succesholdet fra 2019 blot med Troels Malling i stedet for Carsten Svendsen.

Det er da også holdet selv, der i forskellige konstellationer står bag teksterne til halvdelen af årets 26 numre, som leveres med glimt i øjet og skarp timing fra alle fire medvirkende.

Du kan læse hele min anmeldelse her på ISCENE.

hjørring revyen 2021
Foto: Thomas Petri

Tekster: Kasper le Fevre, Trine Gadeberg, Preben Kristensen, Troels Malling, Jan Svarrer, Vase & Fuglsang, Martin Jantzen, Lasse Aagaard, Kasper Gattrup, Rasmus Søndergaard, Anders Møller, Søren Anker Madsen, Troels II Munk, Kjeld Torbjørn, Lars Bisgaard, Niels Hausgaard, Birgitte Næss-Schmidt og Henrik Baloo Andersen.

Instruktør: Birgitte Næss-Schmidt. Kapelmester og revydirektør: Henrik Baloo Andersen. Scenograf: Kirsten Brink. Koreograf: Peter Friis. Lys: Kasper Daugberg. Lyd: Thomas Holmstrøm. Medvirkende: Trine Gadeberg, Preben Kristensen, Kasper le Fevre og Troels Malling. Musikere: Henrik Baloo Andersen, Dan Hejslet, Søren Baggesen, Jonas Lindh, Ole Albrechtsen og Michael Friis.

Spiller på Vendsyssel Teater 12. juni – 31. juli 2021.

Du kan læse mere her.