Stav til sex – online sexualundervisningsteater

stav til sex anmeldelse future v

Teater og seksualundervisning er ikke noget, der normalt hører til i samme kasse. Men ikke desto mindre er det netop kombinationen af de to, Teater V har skabt med deres underholdende, digitale forestilling Stav til sex.

De to skuespillere Laura Skjoldborg og Mikkel Becker Hilgart dukker op på min skærm i hvert deres Zoom-vindue, som var de blot to af de 102 deltagere i formiddagens møde. Under navnene Zara og Bertram spiller de rollerne som to bedste venner, der taler om sex og alverdens relaterede emner som køn, krop og prævention. Og de kommer vidt omkring i løbet af den lille time, iscenesættelsen af Sofie Diemers tekst varer.

Du kan læse hele min anmeldelse af Stav til sex lige her på ISCENE.dk

stav til sex anmeldelse future v

Manuskript: Sofie Diemer. Instruktion: Pelle Koppel. Medvirkende: Laura Skjoldborg og Mikkel Becker Hilgart.

Spiller online på Future V til 7. maj.

Du kan læse mere her.