Blue Jasmine på Odense Teater

Nicolei Fabers iscenesættelse af Woody Allen-filmen Blue Jasmine er båret af stærke skuespilpræstationer og en stilfuld scenografi, men det er uklart, hvad fortællingen skal sige os i dag.

Christian Albrechtsens knaldrøde scenografi er kraftfuld og smuk at se på. Og især kontrasten mellem Jasmines farvestrålende overklasseliv og søsteren Gingers triste arbejdertilværelse, males effektfuldt op gennem scenografi og kostumer.

Du kan læse hele min anmeldelse lige her på ISCENE.dk

Foto: Emilia Therese

Blue Jasmine
Af: Woody Allen. Instruktion og dramatisering: Nicolei Faber. Scenografi og kostumer: Christian Albrechtsen. Lys: Andreas Buhl. Lyd: Magnus Hansen. Medvirkende: Christine Albeck Børge, Louise Davidsen, Claus Riis Østergaard, Mikkel Bay Mortensen, Benjamin Kitter, Magnus Andersen Hald, Nicolai Jandorf, Emil Veber Rasmussen, Lea Baastrup Rønne, Niels Skovgaard Andersen, Klaus T. Søndergaard, Frederik Malmose og Arthur Ditlev Wadstrøm.

Spiller på Odense Teater til 2. oktober.

Du kan læse mere om forestillingen her.