Polly og stormen – nordjysk ungdomsliv

Sarah Engell og Sanne Munk Jensens fremragende ungdomsroman Tag gaden tilbage er blevet til den virkelig fine, pastelfarvede ungdomsforestilling Polly og stormen på Teater Nordkraft.

I Niels Erlings instruktion smelter fortællingen om et vanskeligt ungdomsliv på fineste vis sammen med skuespillernes høje energiniveau og danner en velfungerende og overraskende underholdende helhed.

Du kan læse hele min anmeldelse lige her på ISCENE.dk

Foto: Martin Høyer

Polly og stormen
Tekst: Niels Erling og Thea Kulavig. Instruktion: Niels Erling. Scenograf: Lise Marie Birch. Lyd: Rasmus Juncker. Lys: Mia Jandje Willett. Med: Lærke Schjærff Engelbrecht, Trine Pallesen, Peder Holm Johansen, Alexander Clement, Jela Natius Abildgaard og Jakob Hannibal.

Spiller på Teater Nordkraft til 8. oktober og på Vendsyssel Teater fra den 17. – 29. oktober.

Læs mere om forestillingen her.