Denne måneds kulturtilbud: Marts 2018

kulturmor kultur aarhus

Marts er jo startet ret koldt. Ligesom februar sluttede. Så jeg har i sinde at bruge noget af min tid i denne måned på noget så atypisk (for mig) som en biograftur. Men resten af månedens planer står (som så ofte før) på teater.

Mogensen-biografi på det store lærred

Jeg vil bruge denne måneds voksentid i biografen. Jeg har nemlig længe glædet mig til premieren på filmen, Så længe jeg lever, hvor Rasmus Bjerg spiller hovedrollen som den danske musiker, John Mogensen.

så længe jeg lever film voksentid

Jeg har kun set traileren, men det var nok til, at jeg var solgt. Så må jeg bare se, om jeg kan lokke min søde mand med i biografen.

Så længe jeg lever får premiere 8. marts.

Du kan se mere om filmen her.

Og hvis du virkelig ikke vil i biografen, men meget hellere i teatret (hvilket er helt ok), så ville jeg nok satse mine penge på West Side Story på Aarhus Teater, som har premiere lige før påske den 23. marts.

Den kan du se mere om her.

Teater til børn og unge

Det er ret fedt, at der er så meget spændende teater til børn og unge. Også her i marts, hvor jeg ville vælge at se enten Historien om huset, der blev til en prik eller Det går ned – alt efter hvor gamle børn, du har.

De to forestillinger spiller på hhv. Gruppe 38 og Filuren.

børneteater gruppe 38
Historien om huset, der blev til en prik. Foto: Lars K.

Historien om huset, der blev til en prik handler om vrede. Den havde premiere i fredags og er for børn fra 8 år.

Du kan se mere her.

Det går ned har premiere på Filuren i Musikhuset den 8. marts. Her er er målgruppen 13+ og temaerne er lidt tungere men meget aktuelle – som angst, stress og præstationspres.

Find mere info om Det går ned her.