Ridley Scott Metoden – Teater Nordkraft

ridley scott metoden teater nordkraft

Hvor finder man sine forbilleder, når de mandlige filmhelte, man er vokset op med, er forældede og politisk ukorrekte? Det er nogle af de aktuelle spørgsmål, som Ridley Scott Metoden på Teater Nordkraft kredser omkring.

Med udgangspunkt i den amerikanske filmskaber Ridley Scotts enorme katalog fra Blade Runner til Alien begiver skuespillerne Jakob Hannibal og Tani Tibasey sig på en undersøgende rejse gennem filmheltenes tilgang til livet. Det bliver til et latterfremkaldende studie i forældede manderoller og politisk ukorrekthed.

Du kan læse hele min anmeldelse på jp.dk

Iscenesættelse og manus: Emil Rostrup . Scenografi: Mikkel Rostrup. Medvirkende: Jakob Hannibal og Tani Tibasey.

Spiller på Teater Nordkraft til 17. marts 2022.