Bloom – Teater Nordkraft

bloom teater nordkraft

I Kristján Ingimarssons fysisk krævende iscenesættelse Bloom vælter kvinderne omkring som hovedløse høns for at nå frem til deres ypperste livsopgave: Forbrug!

Kristján Ingimarssons Bloom er iscenesat som et forskningsprojekt, der netop er på vej ind i en ny, afgørende fase. Den forklaring modtager publikum allerede i caféområdet på Teater Nordkraft, hvor skuespiller Louise Bonde – i rollen som forsker på projektet – tager imod og inviterer os indenfor i ”observationsområdet”.

Hele min anmeldelse kan læses på JP.dk

bloom teater nordkraft
Foto: Martin Høyer Poulsen

Iscenesættelse, idé og manuskript: Kristján Ingimarsson. Scenograf: Jonas Fly. Koreograf: Thomas Bentin. Skabt i et samarbejde mellem Kristján Ingimarsson Company, Teater Nordkraft, Reykjavik City Theatre og Hålogaland Teater i Tromsø. Medvirkende: Louise Bonde, Nina Tind, Josephine Reumert Grau, Noora Hannula og Ida Frost.

Spiller på Teater Nordkraft til 14. februar 2022 og derefter turné med Kristjan Ingimarsson Company.

Du kan læse mere om forestillingen her.