Det fortrolige rum – Projekt Glemmebogen

Det fortrolige rum projekt glemmebogen svalegangen

Det fortrolige rum markerer slutningen på Ina-Miriam Rosenbaums ”Projekt Glemmebogen”, der gennem nu fire forestillinger har sat fokus på politiske sager i Danmark som deltagelsen i Irakkrigen og salget af energiselskabet Dong.

Forestillingen udspiller sig i to tider. I vores nutid forklarer journalist Sofie Buch Hoyer publikum om offentlighedsloven og dens indflydelse på vores liv, og i den anden halvdel sender hun os frem til dystopisk 2068.

Hele min anmeldelse af forestillingen kan læses i JP.

Det fortrolige rum projekt glemmebogen svalegangen
Foto: Montgomery Studio

Manuskript: Kristian Halken. Instruktion: Ina-Miriam Rosenbaum. Scenografi og videodesign: Signe Krogh. Filmklipper: Nils Aasholm.

Medvirkende: Skuespiller Anders Budde Christensen & journalist Sofie Buch Hoyer Øvrige medvirkende: Sofia Mehlum, Søren Bang Jensen, Anna Ur-Konoy, Henrik Weel, Karin Bang Heinemeier, Kristian Halken, Andreas Jebro, Solbjørg Højfeldt og Ina-Miriam Rosenbaum.

Spiller på Teater Svalegangen til 5. februar 2022.

Du kan læse mere her.