Xmas Cabaret 2021 på Teatret Svalegangen

xmas cabaret svalegangen

Med premiere 1. december skyder årets Xmas Cabaret på Teatret Svalegangen julemåneden i gang. Og selvom kabareten aldrig samles til en harmonisk helhed, så er resultatet alligevel en fin og underholdende aften på teatret.

I bølger strømmer latteren frit fra publikumsrækkerne ned over aktørerne på scenen i Ny Sal øverst oppe under taget på Teatret Svalegangen under premieren på årets udgave af Xmas Cabaret.

Kabareten byder på både dystre og morsomme elementer samt en række gentagelser fra tidligere shows. Her er fald-på-halen-komik, imponerende sang, platte jokes, trylleri og stand-up i en stor sammenblanding. 

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE

xmas cabaret svalegangen
Foto: Per Pedersen

Med: Mette Rønne, Holger Østergaard, Niels-Peter Henriksen, Mortenn Christiansen og Nana Cecilie Gaardsted Bøvling. Musikere: Jacob Danielsen, Thomas Sejthen, Morten Nottelmann, Frederik Vuust. Lys: Henrik Sloth. Lyd: Anton Bast. Dramaturg: Ditte Bichel. 

Spiller på Teatret Svalegangen til 11. december 2021.

Læs mere om forestillingen her.