Jensus hjælper til

jensus hjælper til
[Anmeldereksemplar] 

Jensus fra Mikkel Sommers nye billedbog Jensus hjælper til er et anderledes men interessant og temmeligt underholdende bekendtskab. 

Modsat de fleste andre børnebøger, så handler historien her ikke om et barn. Næ, Jensus er en voksen mand med langt hår, overskæg og sandaler, der gør alverdens krumspring for at hjælpe andre. Jesus bærer en markant hippieattitude, og desuden både navn og udseende, der giver associationer til Jesus. 

Jensus tager alternative metoder i brug i sine ihærdige forsøg for at hjælpe alt og alle på sin vej. Og succesraten er ikke just i top. Eller også er den… For selvom Jensus umiddelbart ikke gør folk synderligt glade med sin hjælp, så har det vist alligevel den ønskede effekt i sidste ende.

Jesus hjælper til er en lidt pudsig historie, men på den gode måde. Og så kan man jo tale med børnene om, at man altid skal være tro mod sig selv, uanset verdens reaktioner – ligesom Jensus.

Mikkel Sommer: Jesus hjælper til
Udgivet af Forlaget Forlæns i september 2021

Du kan læse mere om bogen her.