De tre små grise – Fredericia Musicalteater

de tre små grise fredericia musicalteater

Fredericia Musicalteaters allerførste egenopsætning er Drewe og Stiles’ De tre små grise, der med en enkel historie iklædt munter tegneseriescenografi byder både børn og voksnes på en times underholdende oplevelse.

Den lyserøde løber var rullet ud til premieren på De tre små grise i lørdags på det nye Fredericia Musicalteater, der er opstartet i det hedengangne Fredericia Teaters tidligere lokaler på Prinsessegade i Fredericia.

George Stiles og Anthony Drewes børnemusical, der bygger på den velkendte fortælling om de tre grise og den stygge ulv, er et interessant valg som første egenproduktion. Musicalen og musikken er ikke bredt kendt, men det er historien til gengæld – ikke mindst gennem Disneys tegnefilmsudgave.

Du kan læse hele min anmeldelse af forestillingen på ISCENE.dk

Instruktør: Mads M Nielsen. Kapelmester: Martin Konge. Koreograf: Ernestine Ruiz. Scenograf: Jonas Vestergaard. Oversættelse: Mads Æbeløe. ​Digital scenografi: Ane Nejsum. Kostumedesigner: Anna Juul Holm. ​Lysdesign: Martin Jensen. Lyddesign: Tim Høyer. Medvirkende: Thor Vestergaard, Nanna Hjort Rossen, Jacob Damsgaard Ditlev, Bjørg Gamst og Lars Mølsted.

Spiller på Fredericia Musicalteater til 19. september 2021.

Du kan læse mere her.