Tandfeen – Teater Patrasket

tandfeen-teater-patrasket-foto-soeren-meisner-s-6623-1200x800

Teater Patraskets nyeste forestilling Tandfeen er en forunderlig fortælling med fuld fart fra start til slut om en lille dreng, der skal hente sin lillesøster tilbage fra tandfeen.

Antons lillesøster græder hele tiden, og hans mor og far har ikke længere tid til at bage boller, tage billeder og hygge med Anton. Så da Anton taber sin første tand, forærer han også sin grædende lillesøster til tandfeen. 

Det er grundfortællingen i Kim Fupz Aakesons billedbog Hvidt og blidt & kridt fra 2015, som Teater Patraskets forestilling Tandfeen bygger på. Og fuldstændig som bogen (den skrev jeg om her) er teaterversionen fuld af sære påfund, skæve eksistenser og lidt uhyggelige væsener.

Du kan læse hele min anmeldelse her på ISCENE.

tandfeen-teater-patrasket-foto-soeren-meisner-s-6623-1200x800
Foto: Søren Meisner

Bogforlæg: Kim Fupz Aakeson. Instruktør: Maria Myrgård. Scenograf: Julie Forchhammer. Musik: Bastian Popp. Dukker: Katrine Karlsen. Masker: Dirck Backer. Kostumer: Camilla Lind. Lys og teknik: Peter Rasmussen. Medvirkende: Kristian Dinesen, Bastian Popp og Dirck Backer.

Set på Aprilfestival 2021.

Du kan læse mere om forestillingen her.