Kærlighed efter lukketid i Ikea

Kærlighed efter lukketid, Aarhus Teater i Ikea. Foto: Rumle Skafte

Ikea Aarhus er stort set identisk med Ikea-varehuse over hele verden. Men når butikken i Aarhus lukker, starter teaterforestillingen Kærlighed efter lukketid, som afvikles rundt omkring i de forskellige udstillinger på første sal. 

Kærlighed efter lukketid er lidt som at zappe gennem aftenens program på fjernsynet og opdage, at der faktisk er noget interessant på alle kanaler, uden man dog på noget tidspunkt bliver hængende og får set et program til ende. Kærlighed og manglen på samme er den overordnede tematik, som binder de mange små scener sammen. Men det er især de stærke skuespilpræstationer og den alternative lokation, der især gør Kærlighed efter lukketid seværdig.

Du kan læse min anmeldelse på ISCENE.

Kærlighed efter lukketid, Aarhus Teater i Ikea. Foto: Rumle Skafte
Foto: Rumle Skafte

Tekster af August Strindberg, Henrik Ibsen, Ingmar Bergman og Lars Norén. Oversættelser af: Sven Holm, Benny Andersen, Niels Barfoed, Ejnar Plesner, Claus Lembourn, Mikkel Thykier, Tine Voss Ilum. Idé og koncept: Line Paulsen, Tine Voss Ilum. Instruktør: Line Paulsen. Scenograf: David Gehrt. Medvirkende: Mette Døssing, Anne Plauborg, Christian Hetland, Simon Kongsted og Micas Lyngsø Møller/Otto Wind.

Spiller i Ikea Aarhus til 18. juni.

Du kan læse mere her.