Madeleine og drømmene – Kolding Egnsteater

madeleine og drømmene kolding egnsteater

I en surrealistisk og til tider ganske absurd drømmeverden fortæller dramatiker Jokum Rohde i Madeleine og drømmene en historie inspireret af Madeleine-sagen. Med andre ord iscenesættes enhver forældres værste mareridt.

Da den kun 3-årige Madeleine forsvandt i 2007, var det en nyhed, der sendte chokbølger gennem verden. For hvilket større mareridt kan man som forælder forestille sig? Og det er netop dette mareridt, dramatiker Jokum Rohde griber i forestillingen på Kolding Egnsteater, der er spundet frit over Madeleine-sagens kerne.

Du kan læse hele min anmeldelse på ISCENE.dk

madeleine og drømmene kolding egnsteater
Foto: Asmus Kromann Bork.

Madeleine og drømmene
Tekst: Jokum Rohde. Instruktør: Emil Alexander Rostrup. Scenograf: Ditte Tygesen. Lyd: Ingvild Skandsen. Lys: Jim Falk. Medvirkende: Amanda Bøgestrøm Isaksen, Kristine Nørgaard, Malte Joe Frid-Nielsen og Morten Kjær.

Spiller på Kolding Egnsteater til 21. november 2020.

Du kan læse mere her.