Peddersen og Findus

sven nordqvist peddersen og findus carlsen kulturmor anmeldelse
[Anmeldereksemplar fra forlaget]

Peddersen og Findus! Jeg har altid været vild med den frække kat og den rolige mand. Også billedbogen Kan du ingenting, Peddersen?

Jeg har skrevet ganske kort om bogen i dette indlæg på Instagram:

View this post on Instagram

???ℯ??ℯ?ℯ??ℯ????? – Jeg forestiller mig, at der i denne hjemmetid er mange, der tyr til læsning af gamle kendinge. Både fordi der er noget trygt og rart ved at læse de børnebøger, man kender ud og ind, og fordi bogreolen helt lavpraktisk har lidt svært ved at konkurrere med biblioteket, som pludselig ikke længere er tilgængeligt. Selvom jeg har et ret omfattende hjemmebibliotek, hvor der stadig er mange ulæste bøger, så savner jeg mine biblioteksture helt vildt. Det er jo der, jeg kan gå rundt og opdage nye bøger, jeg endnu aldrig har hverken læst eller hørt om. Men mens jeg venter på, at det åbner igen, så læser vi i de bøger, vi har herhjemme. Og jeg er også begyndt at låne ud eller forære bøger til venner med små børn og de andre børn i mine børns skoleklasser, som er ved at løbe tør for læsestof. For de mindste børn er det dog sikkert stadig et hit at læse de samme historier som altid. Hvilket barn bliver egentlig træt af at høre om Findus eller Lille frø eller Totte? I 'Kan du ingenting, Peddersen' laver Findus løjer og får (som altid) Peddersen til stå på pinde for ham. Jeg har altid været vild med Findus, selvom jeg dog må indrømme, at jeg som voksen pludselig fandt bøgerne lige lovlig teksttunge til godnatlæsningen. Bogen er et anmeldereksemplar fra @forlagetcarlsen #kanduingentingpeddersen #peddersenogfindus #svennordqvist #carlsen #børnebogsnak #bogsnak #bøgertilbørn #børnebog #højtlæsning #1000bøger #læseglæde #kulturmor #sponsoreret

A post shared by TRINE WØLDICHE (@kulturmor) on

Sven Nordqvist: Kan du ingenting, Peddersen?
Udgivet af Carlsen 15. oktober 2019

Du kan læse mere om bogen her.