Heksens søster i ny udgave

Phyllis Reynolds Naylors bøger om pigerne Lynn og Mus er bedre kendt som Hekseserien. De er med sikkerhed blevet læst af en hel generation af unge piger i 90’erne. Jeg selv inklusiv.

Forrige år genlæste jeg hele serien og konkluderede, at den stadig holder. Jeg skrev om den her.

Indlægget om serien har ligget i top 3 over de mest læste indlæg på Kulturmor.dk lige siden. Så jeg føler mig overbevist om, at det ikke kun er mig, der har gode minder forbundet med historierne.

Derfor vil jeg lige komme med en servicemeddelelse: Forlaget Høst & Søn har netop genudgivet første bind i serien. Heksens søster. Med en ret stemningsfuld forside.

Jeg har endnu ikke selv fået fingre i et eksemplar, så jeg ved ikke, om det er en fin ny oversættelse eller bare et genoptryk af den gamle tekst. Men uanset hvad, er det altså en god nyhed.

Du kan læse om bogen her.

Jeg håber bare, at forlaget også genudgiver de næste fem titler i serien, så fremtidige generationer af børn også kan få glæde af dem. Så de ikke skal nøjes med de nedslidte, gamle eksemplarer, der står på landets biblioteker.

Har du brug for en genopfriskning af titlerne – og deres rækkefølge – så finder du den i mit tidligere indlæg – lige her.