Vaskeægte gys i børnehøjde

en spøgelseshistorie filuren børneteater aarhus kulturmor
Foto: Filuren

En spøgelseshistorie er ikke en klassisk julehyggeforestilling. For mens der mange steder opsættes klassikere og julehistorier for børn på teatrene, har de hos Teaterhuset Filuren i Aarhus i stedet valgt at fokusere på uhyggen.

En spøgelseshistorie får børn fra 8 år både en spændende fortælling, masser af ildevarslende uhygge og en super smuk og filmisk scenografi.

Du kan læse hele min anmeldelse lige her på Iscene.

 

en spøgelseshistorie filuren børneteater aarhus kulturmor

En spøgelseshistorie
Tekst og idé: Morten Kamuk Andersen og Kaja Kamuk. Instruktør: Dorthe Hansen Carlsen. Scenograf: Morten Kamuk Andersen. Lys: Jesper Jepsson.  Komponist: Marcus Aurelius Hjelmborg. Medvirkende: Uffe Kristensen, Kirsti Kærn, Bolette Engstrøm Bjerre og Ida Lund.

Spiller på Teaterhuset Filuren til 18. december.