Bogblog og også meget mere

bogblog børnelitteratur ungdomsbøger boganmeldelser

Kulturmor.dk er også en bogblog. Men bestemt ikke kun.

Jeg har altid læst og på andre måder konsumeret virkeligt mange bøger. Både fysiske bøger og lydbøger. Og jeg oplever en stor glæde ved at dele mine læseoplevelser med andre, som også kan få glæde af dem.

Blog om bøger og andre former for historier

Der er en overvægt at indlæg om børnebøger og ungdomslitteratur på bloggen pt. Ikke kun fordi jeg selv har børn i indskolingen og det derfor er naturligt for mig at læse flere bøger i denne genre.

Jan fabel Craig Russell kulturmor
Bøger fylder en hel del i mit liv. Også rent fysisk i mit hjem med min støt voksende samling i bogreolen.

Men jeg oplever også, at der er sket et markant skred i børnelitterraturen i de seneste årtier. Kvaliteten er stigende og der kommer flere og flere virkeligt gode bøger på markedet. Seriøs litteratur skrevet til yngre målgrupper. Og det er fedt!

Men jeg læser og skriver også om bøger til voksne. Historiske romaner, krimier, fantasy og hvad jeg nu ellers falder over af gode bøger. Selvom jeg ikke driver en decideret bogblog, så skal der være plads til det hele.

For mig er det den gode historie, de fængende fortællinger og de fantasifulde oplevelser, der er i fokus. Uanset om de udkommer i bogform eller på teatret, som også fylder en hel del i mit liv.