Denne måneds kulturtilbud

Denne måneds kulturtilbud giver – modsat mine omtaler og anmeldelser – mit bud på, hvad jeg gerne vil bruge min tid på i den kommende måned.

kulturmor kultur aarhus

Denne måneds kulturtilbud er inddelt i to kategorier, som jeg vil poste i begyndelsen af hver måned – startende fra oktober 2017.

Denne måneds voksentid

Den første kategori kalder jeg “voksentid”. Dvs. det er mit bud på noget, som du kan lave med venner, kæreste eller ægtefælle uden børn.

kulturmor aarhus voksentid

Denne måneds voksentid er altså et forslag enten til dig, der ikke har børn eller til dig, der har børn, men som tager en aften ud af kalenderen hver måned til “voksentid”, mens børnene hygger derhjemme med bedstemor eller barnepigen.

Denne måneds familietid

Den anden kategori er “familietid”. Her kommer jeg med et bud på, hvad du kan lave med din familie i den kommende måned.

Dvs. som udgangspunkt en aktivitet, der passer til både børn, unge og voksne – og gerne i fællesskab.

kultur for børn aarhus kulturmor anbefaling

Blandede forslag

Denne måneds kulturtilbud kan være alt fra læseoplevelser og foredrag til biograffilm eller teaterture. Det kommer helt og holdent an på, hvad jeg har set mig varm på i den kommende måneds kulturprogram.

Denne måneds kulturtilbud står udelukkende for min egen regning. Jeg vælger blandt de kulturtilbud, som jeg kender til. Og som udgangspunkt kulturtilbud, der kan opleves i og omkring Aarhus-området, hvor jeg selv bor.

Jeg håber, du finder inspiration.

Kh. Trine